Kerstpakketten

De Wereldwinkel Leeuwarden stelt voor bedrijven en organisaties kerstpakketten samen. Ook zijn er organisaties die hun medewerkers in de gelegenheid stellen hun kerstcadeau zelf voor een overeengekomen prijs in de wereldwinkel te laten uitzoeken. Deze naar eigen inzicht te besteden “Faitrade Vouchers“ worden door de ontvangers zeer op prijs gesteld.

Graag verzorgen we ook voor uw organisatie kerstpakketten of fairtrade vouchers. Het samenstellen van een kerstpakket kunt u helemaal aan ons overlaten of we doen dat samen met u. Als u kiest voor een Fairtrade Voucher kunnen wij deze ook samen met u ontwerpen.  Voor meer informatie neemt u contact met ons op. Het liefst voor 1 oktober 2016 zodat wij de pakketten en/of vouchers tijdig bij u kunnen afleveren.

U bereikt ons via de mail wereldwinkel.kerstpakketten@gmail.com, telefonisch 058 – 215 8687 of u kunt langskomen in onze winkel aan de Nieuwestad 113. We zullen dan een afspraak met u maken om u verder te informeren en details over de uitvoering door te spreken.

 

Met een fairtrade kerstpakket dragen u en uw medewerkers bij aan een eerlijker verdeling van de welvaart en daarvoor zijn de producenten waar ter wereld ook u dankbaar.