Kerstpakketten

Met een fairtrade kerstpakket dragen u en uw medewerkers bij aan een eerlijker verdeling van de welvaart. De producenten waar ter wereld zijn hiervoor dankbaar.

De Wereldwinkel Leeuwarden stelt voor bedrijven en organisaties kerstpakketten samen. Dat kan een traditioneel kerstpakket zijn met fairtrade producten (voedingsmiddelen en/of kunstnijverheid). Het kerstpakket kan ook bestaan uit een Fairtrade Wereldwinkels Cadeaubon (of voucher) waarmee de medewerkers zelf hun kerstcadeau kunnen samenstellen. De ervaring heeft geleerd dat naar eigen inzicht te besteden fairtrade kerstpakket bonnen/vouchers door de ontvangers zeer op prijs worden gesteld.

Graag verzorgen we ook voor uw organisatie een Fairtrade kerstpakket. Het samenstellen van een kerstpakket kunt u helemaal aan ons overlaten of we doen dat samen met u. Als u kiest voor een fairtrade Voucher kunnen wij deze ook samen met u ontwerpen.  Voor meer informatie neemt u contact met ons op. Het liefst tijdig voor de (drukke) kerstperiode zodat wij er iets moois van kunnen maken en de pakketten en/of vouchers tijdig bij u kunnen afleveren.

U bereikt ons via de mail wereldwinkel.kerstpakketten@gmail.com, telefonisch 058 – 215 8687 of u kunt langskomen in onze winkel aan de Nieuwestad 113. We zullen dan een afspraak met u maken om u verder te informeren en details over de uitvoering door te spreken.

Met een fairtrade kerstpakket dragen u en uw medewerkers bij aan een eerlijker verdeling van de welvaart en daarvoor zijn de producenten waar ter wereld ook u dankbaar.