Babyschommel rainbow

49,95

Baby’s zijn dol op schommels! Bij het bewegen, soms zacht, soms levendig, voelt u zich veilig en geborgen. Door de verhoogde positie kun je één keer van perspectief wisselen, schommelen stimuleert je evenwichtsgevoel – en tenslotte is schommelen gewoon heel leuk!

Samen met onze partners in El Salvador hebben we voor de allerkleinsten dit babyschommelzitje ontworpen, dat aan het schommelframe in de tuin kan worden gehangen of aan het deurkozijn kan worden bevestigd. De brug tussen de benen is extra breed genaaid en het zitje is gewatteerd zodat de peuter comfortabel en anatomisch correct kan zitten. De diepe zitting voorkomt dat hij eruit valt. De ophanglussen zijn verstevigd met metalen ringen. Het schommelzitje is belastbaar tot 15 kg.

Onze partnerorganisatie in El Salvador is opgericht in 1974 en organiseert sindsdien de productie en distributie van traditionele Salvadoraanse ambachten met een focus op hangmatten en bijpassende accessoires. De organisatie beheert momenteel zo’n 30 werkplaatsen met in totaal zo’n 200 producenten. De weversgroepen wonen buiten de hoofdstad in gedeeltelijk afgelegen streken van El Salvador. Exporsal ondersteunt hen ter plaatse en voorkomt zo de leegloop van het platteland en de scheiding van gezinnen. De ambachtslieden krijgen renteloze leningen voor de aanschaf van gereedschappen en voor andere maatregelen om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. De kinderen van de producenten krijgen gratis lesmateriaal totdat ze afstuderen van de middelbare school. Daarnaast kent de organisatie sinds 2004 elk jaar vier beurzen toe aan bijzonder betrokken studenten.

Laat uw kinderen niet zonder toezicht schommelen en controleer regelmatig de vering. Het schommelzitje is geen speelgoed, er bestaat gevaar voor wurging! Het schommelzitje

 

Op voorraad

Categorieën: ,