Pillendoosje Ornament

6,60

In deze pillendoos kunnen niet alleen medicijnen, maar ook kauwgom of kleine sieraden veilig worden opgeborgen. Deze potjes zijn een must voor in je handtas of voor op reis! De ambachtslieden uit India hebben deze koperen potten liefdevol met de hand gemaakt en verfijnd met een uitgebreide zeefdruk. Ø 4,7 cm

Tarra

De organisatie TARA is opgericht door leraren, studenten en maatschappelijk werkers die besloten de armste in de omgeving van Delhi te steunen. Het resultaat was een eerste workshop waarin zogenaamde ‘onaanraakbare’ op het weefgetouw werden getraind.

Discriminatie van mensen die tot de ‘Untouchables’-kaste behoren, maakt in India deel uit van het dagelijkse leven. Tegenwoordig omvat de TARA-organisatie verschillende ledencoöperaties en enkele geassocieerde groepen. Dit zijn onder meer geregistreerde coöperaties, groepen die werken volgens coöperatieve regels en kleine familiebedrijven. We werken strikt volgens zelfhulpcriteria. Daarom worden er geen schenkingen of schenkingen geaccepteerd, slechts wordt af en toe een voorfinanciering van de bestelde producten gebruikt. TARA garandeert de ambachtslieden eerlijkere prijzen en een regelmatig inkomen.

Op voorraad

Categorie: